Outsourcing

Door de toenemende dynamiek en complexiteit van de regelgeving en andere vereisten, wordt uw interne administratieve organisatie ook steeds complexer. Deze dynamiek en complexiteit leidt er toe dat er onbedoeld fouten worden gemaakt. Waardoor de onvoorziene administratieve kosten ontstaan. NXX-MKB neemt om deze redenen beheeractiviteiten van de klant over.

Vanuit onze Managed Services locatie nemen wij het beheer van onder meer de primaire vastlegging, het boekhoud software onderhoud , de complete loonadministratie, de verplichte aangiftes van u over. De afhankelijkheid van uw administratie is enorm bij vrijwel alle bedrijfsprocessen. Daarom kunt u zich de vraag stellen of u uw administratieve-activiteiten nog wel in eigen beheer wilt houden. Waarom niet overwegen wat de voordelen zijn van Managed Services?

Belangrijke argumenten voor het uitbesteden van administratief beheer zijn:

  • Kostenbeheersing
    Door de overgang naar Managed Services worden uw administratieve kosten vanzelf inzichtelijk. Hierdoor heeft u ook meer controle over uw administratieve kosten. Return of investment (ROI) is dan een belangrijk argument. Kiest u voor uitbesteden, dan bent u verzekerd van de schaalvoordelen (kennis en beschikbaarheid) die NXX-MKB u als beheerpartner kan bieden. Zo kunt u gegarandeerd snel inspelen op veranderingen binnen uw organisatie.
  • Focus op kernactiviteiten
    Het gebruik en onderhoud van een administratieve infrastructuur wordt steeds complexer. U als directeur kunt uw aandacht beter richten op andere activiteiten dan administreren. Bij een overgang op Managed Services krijgt u hiervoor de tijd en de mogelijkheden. Beheer uitbesteden aan NXX-MKB betekent ook dat u uw eigen administratieve-medewerkers kunt inzetten voor de kernactiviteiten.
  • Externe expertise
    Een belangrijk voordeel van Managed Services is externe expertise en innovatie. U hoeft zich inhoudelijk niet meer bezig te houden met de werking van uw administratieve infrastructuur. Het installeren van systemen en toepassingen laat uw aan NXX-MKB over. Daarbij horen ook bijkomende zaken zoals beheer, service, rapportage en bewaking