Loon Administratie

Met NXX-MKB kunt u de salarisverwerking uitvoeren. NXX-MKB biedt u standaard proef salarisoutput die u kunt goedkeuren of annuleren. Ook bij het annuleren van een salarisverwerking blijft uw input bewaard. Onder andere door deze functionaliteit biedt NXX-MKB u een uiterst efficiënte salarisverwerking.

De werkgever heeft met NXX-MKB de beschikking over een on-line digitaal dossier en archief. Informatie raakt niet zoek: documenten zijn met één druk op de knop terug te halen. Dit bespaart kosten. In het on-line dossier van NXX-MKB wordt niet alleen de salarisadministratie uitgevoerd. Ook de gegevens van de medewerkers worden vastgelegd in NXX-MKB. De personeelsregistratie in NXX-MKB biedt derhalve ook een optimale basis voor HRM functionaliteit. Hieronder worden enkele modules uitgelicht.

NXX-MKB is uitgerust met een uitgebreide module ziekteverzuim. Als een werknemer zich ziekmeldt, kan de werkgever, op eenvoudige wijze de ziekmelding in het systeem invoeren. Vervolgens kan het systeem bepalen welke gegevens doorgezonden moeten worden in een mailbericht naar de werkgever of naar afnemende partijen. Van al het ziekteverzuim van de medewerkers is een geautomatiseerde rapportages beschikbaar.